Te koop: FOTO CURSUS 7 lessen

Een geweldige vakantie. De bruiloft van je dochter. Een nest met zeven puppies. Je eerste (klein)kind. Het kampioenschap van je club. Een geweldige vakantie. Het zijn stuk voor stuk dierbare herinneringen, waar je graag nog eens aan terugdenkt. Maar ja, de fotos te korrelig, te ver af, te licht, te donker, rode ogen, niet scherp genoeg. Eigenlijk is het zonde dat je deze hoogtepunten in je leven niet goed hebt vastgelegd. Fotografie is een hobby die veel voldoening kan schenken.Het gevolg van mislukte fotos is helaas, dat je de volgende keer minder enthousiast naar je camera grijpt. Fotograaf Max Werkman kan je de fijne kneepjes van het vak leren. Kijk over zijn schouder mee en leer je eigen camera optimaal te gebruiken. Je hebt echt geen toestel van duizenden euros nodig om schitterende beelden te schieten. In kleine groepen neemt Max je mee in de boeiende wereld van de fotografie. Je leert het hele proces van a tot z te beheersen. Je hoeft zeker geen vergevorderd amateur-fotograaf te zijn om deel te nemen. Iedereen is welkom! De cursus bestaat uit zeven lessen, die s avonds van 19.30 tot 21.30 uur plaatsvinden. Daarnaast gaan we op een zaterdag de hele dag op locatie fotograferen. Tijdens de cursus bespreken we de theorie en de thuisopdrachten, want het is wel de bedoeling dat je met je camera aan de slag gaat. De theorie krijg je uiteraard als lesmateriaal mee naar huis.

Assen - Drachten - Emmen - Hoogeveen - Veendam - ZwolleKosten: Vaste prijs € 235,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


FOTO CURSUS 7 lessen

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:04-02-2014 om 11:40u
Door:Werkman
Bekeken door: 2437 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Emmen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 235,-
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.