Aangeboden: Creatieve trouwreportages, fris, jong en eigenzinn


Achter Elvado Fotografie zit Elisabeth van Doornum, een 24 jarige student en freelance fotograaf die graag jullie bruiloft vast legt!

Gedreven door enthousiasme, de liefde voor natuurlijke lichtval en de passie voor (trouw) fotografie doe ze dit werk met veel plezier.

Elvado Fotografie heeft een frisse, jonge en eigenzinnige kijk op het vastleggen van foto\\\\\\\'s en hecht waarde aan originaliteit en unieke bruidsplaatjes.

Met oog voor detail en stelt Elvado Fotografie zich, ondanks haar enthousiasme, bescheiden op op jullie trouwdag.

Fotograferen gaat met de Canon 5D met de 24-105 mm en backup camera Canon EOS 600D, 18-75 en 55 mm lenzen, twee reflectieschermen (goud en zilver) 430 EX Speedlite externe flitser.Foto\\\\\\\'s worden rond twee weken na het fotograferen aangeleverd op DVD in Jpeg formaat, high quality.

Trouwreportages voor de vaste prijs van 250,- en voor alle extra uren 65,- p.u

Elvado Fotografie is overigens ook in te huren voor andere soorten reportages. Met name kind, groep en zwangerschapsfotografie.

Voor meer informatie of vragen, stuur gerust een berichtje naar info@elvadofotografie.nl
Zie voor de nieuwste foto\\\\\\\'s www.flickr.com/elisabethvd of bekijk mijn website www.elvadofotografie.nlKosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Creatieve trouwreportages, fris, jong en eigenzinn

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:18-03-2014 om 12:21u
Door:Elvado Fotografie
Bekeken door: 2989 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Zwolle
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.